Relationship

KRISTOFER PAOLINI NASLEDJE PDF

Carobna knjiga, paperback. New. Serbian language, latinica, 21 cm, Beskarajni svet fantastike, Americka knjizevnost Epska fantastika, Kada je Eragon u. Kristofer Paolini is the author of Inheritance ( avg rating, ratings, reviews, published ). : Nasledje 4 – Nasledje: Kripta dusa () by Kristofer Paolini and a great selection of similar New, Used and Collectible Books .

Author: Shakabar Doutaxe
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 17 October 2005
Pages: 500
PDF File Size: 13.97 Mb
ePub File Size: 2.29 Mb
ISBN: 189-2-74135-602-6
Downloads: 14744
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigakasa

Trebalo bi mene da stave za glavnu.

Christopher Paolini – Nasledje – 4 Nasledje.pdf

A ako bih ja tebe bocnula, od tebe bi ostala samo mrlja, rekla mu je. U tome je stvar. Glejdr zloslutno zagrme, ali nije zanemario, prekinuo, niti uvredio Safiru.

Pa dobro, nema veze.

Osim loga, ne bi mogao da prepusti Safiri da se sama pobrine i za zidine i za vojnike. Nekoliko sekundi kasnije, Elva se spustila na pete.

Kristofer Paolini ( of Nasleđe ili Kripta duša)

Desetak vojnika se okupilo u blizini: Ugurala ju je u rukav odore, te je ponovo uzela vreteno. Uprkos brzini kojom su on i Safira mogli da razmenjuju misli, njihov je razgovor potrajao dovoljno dugo da ga zapaze i Arja i Glejdr.

Most Related  CONVERT CDISPLAY RAR ARCHIVE TO PDF

Sigurno se mnogo uzdaju u tu svoju zmijurinu, pomisli Roran zabrinuto. On pade na pod uz glasan udarac. Nadam se da jeste. Karn mu uzvrati jednako besno: A to se moglo naslddje i Arji. Eragonu se vreme usporilo.

Nastavili su ka blistavom gradu po drumu od kamena i olova. Ipak nije mogao da se ne divi snazi njenog karaktera: Iskusan je on lovac, naglasi Safira.

Safira je bila zgranuta koliko i Eragon. Jedan vojnik je iskoristio priliku da izleti iz stroja i isturi koplje ka Eragonovom ogoljenom grlu.

Raskini savez s Narom Garzvogom i oteraj i njega i njegove ovnove odavde! Valja motriti na njega. Ali ma koliko da se trudio, imao je utisak da je potpuno podbacio. Vetar ti nije prijatelj, Safira.

Home Christopher Paolini – Nasledje – 4 Nasledje. Imam iskustva u tome, Rorane.

Nasledje 1 – Eragon by Kristofer Paolini – Paperback – – from Knjizara and

A nije ga ni bilo briga. Sigurno ih ima bar nekoliko u ovoj palati. Ne mogu da verujem! Kriwtofer da opkolimo one vojnike. Ja u to vreme nisam znao kako se to radi. U boju kristoder je usledio, Eragon ubi Senku Durzu. Bilo mu je potrebno da sve to zaboravi. Ta ga je pomisao uznemirila. Stajala je pokraj malog, zaraslog otvora u zidu jaruge. Krvlju behu oblivene i njegove grudi i bokovi, a i zemlja pod njim.

Most Related  BOGO INDIAN DEFENCE PDF

Uprkos bolu u zglobovima, nastavio je da cima lanac, uveren da bi mogao da ga otkine s tavanice ako ga bude vukao dovoljno dugo. Osim nas, saglasio se. Ta ga misao i nije posebno uznemirila.

Eragon se zapanjeno zablenuo u nju. Stigao je tek da uspori svoj nalet kad mu je drugi udarac odbio desnu ruku, te on paoini bol u stomaku kada ga Arja ubode i obori na tlo. Eragon je ponovo trgnuo lance, mada je znao da je to zaludno. S druge strane toga diska, uza suprotan zid, stajao je ogroman crn oltar prekriven zlatnom i grimiznom tkaninom. I ja, dodade Glejdr.